Nedelja 01.09.2013.
23:43
BETA

Rašović: Potrudićemo se da ostanemo na vrhu

Zadovoljan pobedom: Vuk Rašović
 

Partizan je večeras na svom stadionu pobedio Rad sa 3:1 u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Strelci za aktuelnog prvaka države bili su Fofana u 10, Andrija Živković u 60. i Saša Ilić u 74. minutu, dok je gol za goste postigao Vladimir Rodić u 53.

"Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali. Znali smo da Rad ima mladu i poletnu ekipu i da će igrati otvoreno, kao što su i igrali. Igrali smo utakmicu koju smo morali da pobedimo. Dobro je da smo u tome uspeli. Dali smo tri gola i imali smo još tri, ccetiri prilike", rekao je Rašović novinarima na stadionu Partizana.

On je rekao da utakmica došla u nezgodnom trenutku, posle poraza od Tuna u četvrtak, ali da su igrači ozbiljno ušli u meč i dali svoj maksimum.

"Vratili smo se na prvo mesto, moramo da uradimo sve da tu što duže ostanemo", rekao je Rašović.

Mladi fudbaler crno-belih Andrija Živković i u svom drugom meču bio je jedan od najvažnijih igrača na terenu. On je kod prvog gola asistirao Ismaelu Fofani, dok se u drugom poluvremenu i sam upisao u listu strelaca.

"Znamo kakav je to potencijal. Živković to pokazuje na svakoj utakmici i nadam se da će nastaviti u ovom ritmu", kazao je on.

Nikola Ninković zamenjen je u drugom poluvremnu, a publika ga je ispratila zvižducima, nakon čega je mladi fudbaler Partizana zaplakao na klupi.

"Ninković je bio malo ispražnjen, videli smo da je bilo problema u igri. On mora da nastavi da radi i ubeđen sam da će se već na sledećoj utakmici izboriti za aplazue publike", kazao je Rašović.

Trener Rada Nebojša Milošević rekao je da ne misli da je njegova ekipa, i pored poraza, bila inferiorna u većem delu utakmice.

"Završili smo i četvrtu utakmicu sa četvrtim rezultatskim neuspehom, međutim, mislim da smo večeras prikazali dosta pozitivnih stvari. Primili smo naivno golove, pogotvo druga dva. Mlađim igračima nedostaje takmičarsko iskustvo u trenucima kada se lomi rezultat i mislim da je to presudilo večeras. U dobrom delu utakmicu
nismo bili inferiorni, možda je rezultat malo previsok", rekao je Milošević.
 

2024 © - Vesti online