Nedelja 01.09.2013.
15:27
telegraf.rs

Vilander: Đokovićeva igra je monotona!

Ne voli srpskog tenisera: Mats Vilander
 

Proslavljeni teniser i stručni konsultant na TV “Eurosport” Mats Vilander je u komentaru toka US Opena u muškoj konkurenciji govorio , između ostalih i o Novaku Đokoviću. Očekivano, Šveđanin je imao negativan komentar što se tiče partija našeg tenisera.
"Federer je kao umetnik, Nadal igra sa strašću, a Đoković udara lopticu. Mislim da je Novakova igra dosta monotona", rekao je Vilander, za kog je tenutno najbolji igrač na svetu Britanac Endi Mari.

"Sumnjam u to da će Endi ikad biti prvi igrač sveta, jer ne igra manje turnire na pravom nivou. Ali, mislim da je to dobra stvar. Endi je moj favorit za osvajanje titule, jer mislim da je najbolji igrač na svetu kada mu je “glava na mestu”. Želi da ima raznovrsnu igru, što mu otežava da održava dobre rezultate. Kad mu instinkt ne radi kako treba, onda odigra pogrešan porez. U manje bitnom meču, on će izvesti slajs udarac, a neće ni znati da je to uradio", specifično je analizirao Vilander i zaključio:

"Mislim da su ostali momci zabrinuti kad je Endi u pitanju. Čak i Nadal, koji nije igrao neko vreme, ima briga da novi Mari može da ga eliminiše".

2024 © - Vesti online