Nedelja 01.09.2013.
11:20
telegraf.rs

Crvena zvezda pred gašenjem!

Nema podršku: Nenad Peruničić, trener Crvene zvezde
 

Rukometni klub Crvena zvezda, drugi najtrofejniji u okviru Sportskog društva u poslednjih 15 godina, nalazi se pred gašenjem, uprkos naporima uprave i razumevanju rukovodioca Superlige da prolongira rok za licencu do 3. septembra.


Prema saznanjima “Sporta”, iako su u klubu imali obećanja sa raznih strana da će finansijski problemi da se saniraju, sve je ostalo na priči. Izostala je podrška Sportskog društva, sponzora ili donatora nema, neki su prestali da se javljaju na pozive direktora i trenera Nenada Peruničića, pa je klub primoran da odustane od elite.

Navodno, ako se ništa ne promeni do srede, planira se konferencija za medije na kojoj će se predočiti odluka. Prošle sezone je Zvezda imala brojne probleme, ali su, uprkos oduzimanju bodova zbog neizmirenih dugova, izabranici Nenada Peruničića uspeli da izbore opstanak, premda su rezultatski pripadali vrhu superligaškog društva.

Po završetku sezone imali su obećanja da će do starta novog prvenstva sve da dođe na svoje mesto. Međutim, piše “Sport”, dani su prolazili, a Zvezda je i dalje živela u neizvesnosti. Preživljavala je samo zahvaljujući upornosti Nenada Peruničića i Snežane Tufegdžić, odnosno entuzijazmu igračkog kadra koji je znao mesecima da igra bez dinara.

2024 © - Vesti online