Nedelja 01.09.2013.
11:18
Beta

Čekanje na granici i do pet sati

Na granici čekanje od 30 do 300 minuta, na naplatnim rampama od 5 do 20 minuta
 


Na naplatnim stanicama zadržavanja su od pet do 10 minuta. Na rampi Bubanj Potok ka Beogradu zadržavanja su oko 20 minuta, kao i na rampi Stara Pazova ka Novom Sadu.


U toku su radovi na mostu Perilovac kod Ražnja na državnom putu I A reda broj 1 (autoput E-75). Saobraćaj se u zoni mosta obavlja dvosmerno, kolovoznom trakom iz pravca Niša ka Beogradu u dužini od oko 200 metara. Radovi će trajati do 15. novembra.


Izvode se radovi na mostu preko reke Lepenice u okviru redovnog održavanja na putu I A broj 1 Beograd-Niš. Radovi će trajati do 10. oktobra.


Na delu državnog puta na deonici Niš-Pirot, u mestu Dolac, zbog izvođenja radova na popravci mosta preko reke Nišave za saobraćaj je zatvorena saobraćajna traka iz pravca Niša, a saobraćaj se obavlja naizmenično i uz semaforsku signalizaciju.


U toku je rehabilitacija starog mosta preko Dunava kod Beške na AP E/75 Beograd-Novi Sad. Saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta,


Usled oštećenja mosta na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana, saobraćaj je usporen i obavlja se obilaznicom, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

2024 © - Vesti online