Petak 30.10.2009.
12:35
Vestionline

Manojlović u ljubavnom trouglu

Pirova pobeda


Nakon pada komuni­sti­čkog sistema izabrana je nova demokratska vlast, što je znak da su svi grehovi iz prethodnog perioda oprošteni. To je i znak za gastarbajtera Divka Buntića (Miki Manojlović) da se vrati kući i osveti svima koji su mu se zamerili dok je bio u izgnanstvu. Divko se kući vraća u velikom stilu, sa ženom četrdeset godina mlađom od sebe, „mercedesom”, crnom mačkom i gomilom para. U jednom trenutku čini se da je Divko na krovu sveta i da njegov novac može sve, ali sve se menja kada nestaje crna mačka, njegova ljubimica. U predvečerje rata, Divkov sin Martin i njegova supruga Azra se zaljubljuju jedno u drugo...

Ljubavna priča koja se odigrava neposredno pred rat u bivšoj Jugoslaviji smeštena je na jug Hercegovine, prenosi beogradski dnevnik "Blic".

"Glavne uloge u ovoj ljubavnoj priči poverio sam Mikiju Manojloviću i Miri Furlan, koji su bili zvezde još dok sam bio klinac", rekao je Danis Tanović, dobitnik „Oskara” za film „Ničija zemlja”.

"Na filmu nema nikakvih garancija. Ovde je čovek koji je dobio „Oskara”, ovde su ljudi koji prvi put rade, kao i oni koji imaju bogato iskustvo. Film „Cirkus Kolumbija” ne radim zbog novca, već iz potrebe da se ispriča ova priča. Ako se film pokaže kao uspešan, to će biti odlično, ali su mi najbitniji sadržaj i poruka", rekao je Manojlović.
 

Jelena Stupljanin, glumica koja živi i radi u Njujorku, kaže da rad na ovom filmu predstavlja ostvarenje njenih snova, a sve najlepše o projektu u kojem učestvuju rekli su i Svetislav Goncić i Milan Štrljić.

2024 © - Vesti online