Subota 31.08.2013.
16:35
b92.net

Timberlejk bi ulogu negativca u "Betmenu"

Pevač i MTV zvezda Džastin Timberlejk
 

Reditelj Zak Snajder je prošlog meseca na konvenciji Komik-kon otkrio da će se u istom filmu naći jedan pored drugoga dva super junaka, pa će tako osim Supermena koga će igrati glumac Henri Kavil publika moći na velikom platnu da uživa i u liku Betmena koga će u filmu igrati Ben Aflek.

Aflekovo angažovanje, nakon što je Kristijan Bejl odlučio da više ne igra Betmena, izazvalo je pravu lavinu protesta obožavalaca koj su na internetu pokrenuli peticiju da se uloga Betmena dodeli nekom "ko objektivno odgovara liku koji treba da tumači".

Za vreme intervjua na jednoj njujorškoj radio stanici Džastin Timberlejk je branio odluku režisera da ulogu da Afleku, hvalio njegove glumačke sposobnosti i rekao da misli da je on savršen izbor.

"Volim što će Aflek igrati Betmena, radio sam sa njim prošle godine i video sam kako se snalazi u poslu. Mislim da je on odličan glumac i vrlo talentovana osoba. Mnogi će, verujte, biti iznenađeni za šta je sve sposoban."

Kada ga je voditelj pitao da li bi voleo da igra lik Robina pored Aflekovog Betmena, Džastin Timberlejk je rekao:

"Ne, nema šanse, ne bih nikada igrao Robina, ali bih voleo da igram nekog od zlikovaca. U stvari to bi sigurno bio Zagonetač, on je moj omiljeni negativac. On je ozbiljan ludak, sociopata, pa ako već treba da glumim ludaka, to bio onda morao da bude pravi ludak, a to je Zagonetač. Za njega sam spreman. Samo neko treba da mi ponudi ulogu".

Ulogu Zagonetača maestralno je tumačio glumac Džim Keri u filmu "Betmen zauvek" iz 1995. godine, a saopšteno je da je početak snimanja filma "Betmen protiv Supermena" planirano za ranu 2014. godinu u Mičigenu.

2024 © - Vesti online