Nedelja 01.09.2013.
08:00
cosmopolitan.rs

Saveti za istovremeni orgazam (2. deo)

Foto: Ilustracija
 

4. Budite na visini zadatka

Razne poze gde je žena na vrhu, kao na primer „kaubojka“, gde ste vi nagnuti napred preko njegovih grudi, ili poza gde ga vi opkoračite dok on sedi na stolici, vaša su sigurna karta za dostizanje istovremenog orgazma. Na taj način možete praviti spore pokrete koji će stimulirati vašu G- tačku i ubrzati orgazam, dok će istovremeno držati njegov „magični štapić“ u pripravnosti.

Pročitajte još:

Saveti za istovremeni orgazam (1. deo)

5. Crveno, pa zeleno svetlo

Ako osećate da je blizu vrhunca, a vi niste, zaustavite ga i provedite par minuta radeći nešto drugo: ljubite se, razmenite seksi masažu, uživajte u uzajamnom oralnom seksu, prljavom razgovoru dok se dodirujete ili mu tražite da vam miluje grudi. Kad se on primiri, nastavite odnos. Samo se potrudite da „pritisnete pauzu” pre nego što bude prekasno.

6. Vežbajte zajedno

Kegelove vežbe nisu samo za žene. I muškarci mogu da ih rade i fenomenalan su način kojim može da produži vreme koje mu je potrebno do dostizanja vrhunca, zato ga naučite ovoj tehnici. Kada oseti da se približava orgazmu, recite mu da uradi jednu dugu i sporu kontrakciju i da duboko udahne dok mu se ne smanji nagon.

Sutra pročitajte nastavak: Saveti za istovremeni orgazam (3. deo)

2024 © - Vesti online