Petak 30.08.2013.
22:16
pressonline.rs, vijesti.me

Osumnjičeni za likvidaciju Bojovića: Nisam Pitbul, nego Plagijator!

Nikola Bojović

Cvetanović je sudiji na saslušanju rekao da je došao u Crnu Goru pre pet godina, i da njegov nadimak nije Pitbul već "Plagijator".


Osumnjičeni za ubistvo Nikole Bojovića je uhapšen oko 16 časova u kući V. R. kod koga je živeo kao podstanar, a uhapsili su ga pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ).


“Postoji osnovana sumnja da je S. C. direktni izvršilac ubistva Nikole Bojovića.Hapšenje je usledilo posle razmene informacija crnogorske i srpske policije u vezi sa teškim ubistvom Miloša Vidakovića iz Pančeva, koje je izvršeno 2. jula u Budvi”.


Cvetanović je živeo u kući koja se nalazi nedaleko od stadiona “Crvene stijene” u Tološima. Vlasnik kuće, u kojem je Cvetanović živeo kao podstanar, je rekao da nije znao ništa o životu osumnjičenog.


Prema tvrdnjama očevidaca, osumnjičeni je specijalcima bežao u šortsu, ali je uhvaćen nakon samo nekoliko metara.


“Video sam kako mladić u šortsu beži niz ulicu, ali je vrlo brzo uhapšen kod marketa”, rekao je jedan od meštana.


Prema nezvaničnim informacijama, u delu kuće u kojem je živeo Saša Cvetanović pretresom je pronađena manja količina droge i špricevi.


“Pronađeni predmeti biće prosleđeni na veštačenje u Forenzički centar u Danilovgradu”, kazao je izvor blizak istrazi.


“Uprava policije MUP-a Crne Gore, u saradnji sa Tužilaštvom i kolegama iz Srbije, u nastavku zajedničkih aktivnosti preduzima dalje mere i radnje na rasvetljavanju još jednog broja krivičnih dela izvršenih na teritoriji obe države”.

2024 © - Vesti online