Subota 31.08.2013.
08:00
cosmopoliten.rs

Saveti za istovremeni orgazam (1. deo)

Foto: Ilustracija
 

1. Stvorite trenje

S obzirom na to da je većini žena potrebno mnogo više vremena nego muškarcima da dostignu vrhunac, isplanirajte strategiju tokom predigre kojom će vas dovesti do ivice orgazma. Bilo kakva vrsta dodira koja uključuje trljanje o vaš klitoris će dodatno podstaći cirkulaciju krvi u vašoj V-zoni i još više vas uzbuditi. Prekrstite noge, pritisnite ih jednu uz drugu i pravite pokrete karlicom uz njegovo telo, vaše prste ili vibrator.


2. Igrajte toplo-hladno

Pročitajte još šta smo pisali o orgazmima OVDE

Usporite njegov tempo da bi se uskladio sa vašim tako što ćete smanjiti broj ritmičnih pokreta. Na primer, izludite ga tako što ćete kliziti rukom niz njegov penis koristeći čvrst i vlažan stisak samo na minut i pre nego što se previše uzbudi, pređite na lagane i nežne pokrete, kao što je na primer lizanje vrha njegovog penisa. Na taj način ćete imati kontrolu, ali i dalje održavati njegovo uzbuđenje. Bonus: menjajući intenzitet pokreta prilikom predigre će eventualno intenzivirati njegov osećaj prilikom vrhunca.


3. Licem u lice

Poza "licem u lice" kojom postižete kontakt očiju će vam pomoći da dostignete zajednički vrhunac, jer ćete tako oboje pokazivati neverbalne signale pomoću kojih ćete znati koliko je ko od vas blizu vrhunca. Plus, to dodatno učvršćuje vašu intimnost.

Sutra pročitajte nastavak: Saveti za istovremeni orgazam (2.deo)
2024 © - Vesti online