Petak 30.08.2013.
11:32
Beta

Super liga: Lider dočekuje Vojvodinu

Većina utakmica je na programu sutra od 17 časova, dok dva sata kasnije počinju dueli Radnički Niš - Sloboda i Voždovac - 

Zbog učešća Partizana i Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope, utakmice Čukarički - Vojvodina i Partizan - Rad igraju se u nedelju od 19 časova. 

Fudbaleri Čukaričkog, jedine ekipe sa maksimalnim učinkom od tri pobede, igraju na svom terenu protiv Vojvodine i pokušaće da nastave niz dobrih rezultata. Vojvodina u meč ulazi posle jučerašnjeg poraza od moldavskog Šerifa (1:2) i eliminacije iz Lige Evrope. Čukarički je u prošlom kolu pobedio OFK Beograd, a Vojvodina je do prve prvenstvene pobede došla protiv Spartaka 1:0. Crno-beli sa
Banovog brda imaju devet bodova, a Novosađani četiri manje. 

Šampion Srbije, takođe posle eliminacije iz Lige Evrope, od Tuna 0:3, nastavlja takmičenje u domaćem prvenstvu. Partizan igra protiv Rada, poslednjeplasirane ekipe na tabeli, koja nije dala gol, niti osvojila bod u prva tri kola. Partizan je u prošlom kolu pobedio Radnički iz Kragujevca sa 5:1, a Rad je poražen od niškog Radničkog sa 0:2. Partizan ima sedam bodova. 

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u Kragujevcu protiv Radničkog i pokušaće da dođu do treće uzastopne pobede u prvenstvu. Kragujevčani u meč ulaze posle teškog poraza od Partizana, a vicešampion Srbije posle minimalne pobede u Kruševcu protiv Napretka. Zvezda ima šest bodova, a Radnički tri. 

Fudbaleri Voždovca na svom terenu igraju protiv Jagodine. Obe ekipe u utakmicu ulaze posle pobeda od po 2:0 u prošlom kolu. Beogradski tim pobedio je Javor, a pobednik Kupa Srbije bio je bolji od Donjeg Srema. Voždovac je sakupio četiri, a Jagodina tri boda.

Spartak u Subotici igra protiv Javora. Obe ekipe imaju po četiri boda i u prošlom kolu su poražene, Spartak od Vojvodine (0:1), a Javor od Voždovca.

Fudbaleri Donjeg Srema pokušaće da zabeleže prvu prvenstvenu pobedu u meču protiv Napretka, isto će pokušati OFK Beograd u Novom Pazaru i Sloboda u Nišu protiv Radničkog.

2024 © - Vesti online