Četvrtak 29.08.2013.
18:44 >> 18:46h
mozzartsport.com

Marko Petković promovisan u Crvenoj zvezdi

 Marko Petković na promociji...
 

Desni bek iz OFK Beograda koji je ovog leta izazvao mnogo bure time što je u poslednji čas odbio da pređe u Partizan "iz ličnih razloga" završio je na drugoj strani Topčiderskog brda, u klubu za koji mu, kako je poručio čelnicima crno-belih (koji najavljuju da će ga tužiti), kuca srce.

"Ne želim da govorim o Partizanu. Samo se nadam da ću biti deo generacije koja će prekinuti dominaciju tog kluba", bilo je prvo što je Petković rekao novinarima na "Marakani".

Nisu pomogla čak ni insistiranja sedme sile da nagovesti transkript razgovora između njega i Alberta Nađa, sportskog direktora Partizana. On je želeo da priča samo o Zvezdi i danima koji predstoje, zato je naznačio da može da odgovori zahtevima na više pozicija.
''Igrao sam najviše na mestu desnog beka, ali mi nije strano da pomažem i na zadnjem veznom i štoperu. Drago mi je štio sam u Crvenoj zvezdi i što se sve konačno završilo. Nadam se da ću što pre izađi na teren, mada zbog crvenog kartona u prošlom kolu nemam pravo da igram u Kragujevcu'', dodao je Petković.

 ... I na prvom treningu
 

Sportski direktor Zoran Stojadinović je oktrio da je srpski viceprvak na ime obeštećenja za Marka Petkovića platio OFK Beogradu 200.000 evra i obavezao se da "romantičarima" uplati i 25 procenata od narednog transfera.
''Dečko je zvezdaš i zbog toga je ovde, uvek je bio naša želja. Sad, da li smo reagovali sporo ili brzo to je tema za razmatranje. Istina je da je bila borba da ga dovedemo'', rekao je Stojadinović.

Marko Petković se obavezao na četvorogodišnju vernost crveno-belima i nosiće broj 2 na dresu.

2024 © - Vesti online