Četvrtak 29.08.2013.
11:45 >> 12:01h
BETA

FIFA: Specijalni posmatrač za duel Srba i Hrvata!

 

Pošto je FSS pod specijalnom monitoringom FIFA i UEFA, odlučeno je da za utakmicu, koja se igra 6. septembra od 20.45 na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, FIFA delegira specijalnog posmatrača Kristofa Baumana, koordinatora u kabinetu generalnog sekretara te organizacije.

Delegat utakmice Srbija - Hrvatska biće Georg Pangl iz Austrije, a komesar za bezbednost Holanđanin Viljemus van Re. Rad sudija kontrolisaće posmatrač suđenja Jap Ujlenberg, takođe iz Holandije, a sudije će biti iz Nemačke, glavni sudija je Feliks Brih, a njegovi pomoćnici Mark Boršč i Stefan Lup, dok će četvrti
sudija biti Florijan Mejer.

FIFA je odredila i zvaničnike utakmice Vels - Srbija, koja se igra 10. septembra u Kardifu. Za delegata meča određen je Egert Magnuson sa Islanda, a za posmatrača suđenja Mihael Luc Frelih iz Nemačke. Za tu utakmicu nisu određeni komesar za bezbednost i specijalni posmatrač. Glavni sudija utakmice u Kardifu biće Šimon Marčinjak iz Poljske, pomagaće mu sunarodnici Pavel Sokolnički i Tomaš Liskijevič, dok će četvrti sudija biti Pavel Račkovski.
 

2024 © - Vesti online