Četvrtak 29.08.2013.
08:31
b92.net

U teškom udesu poginuo muškarac, povređena deca

Foto: Arhiva

 Kako je agenciji Beta rečeno u Hitnoj pomoći, nesreća se dogodila oko tri sata, kada je automobil stranih registarskih tablica, kod takozvane Lakat krivine, proleteo kroz zaštitnu ogradu.

Vozač autmobila (55) poginuo je na licu mesta, a njegova supruga je zadobila povredu grudnog koša i prelom prstiju oba stopala. Ona je prebačena na Vojno-medicinsku akademiju (VMA).

Pročitajte još: Dvoje dece stradalo u udesu na autoputu

Na VMA je prebačena i devojka od 19 godina koja je povredila glavu, a dve devojčice od četrnaest i sedamnaest godina u Dečju bolnicu u Tiršovoj ulici. Jedna devojčica je povredila grudni koš, dok su za drugu lekari posumnjali na prelom potkolenice.

Saobraćajke, tuče i srčani bolesnici

U Beogradu se u noći između srede i četvrtka dogodila još jedna saobraćajna nesreća, u Bulevaru despota Stefana, kod skretanja za Pančevački most, u kojoj je jedan motociklista lakše povređen.

Noć je obeležio i veliki broj tuča, među kojima i tuča u Mirijevu u kojoj je jedan mladić izboden nožem, dok je drugi mladić lakše povređen. Dvadesetogodišnji mladić uboden je dva puta u predelu grudnog koša i jednom sa zadnje strane levog ramena.

Lekari beogradske Hitne pomoći imali su ukupno 80 intervnecija, od čega 18 na javnom mestu. Lekarsku pomoć najčešće su tražili srčani bolesnici.

2024 © - Vesti online