Sreda 28.08.2013.
13:05
mozzartsport.com

Terzić: Partizan ne može da nas tuži!

Nekad sarađivali: Terzić sa Partizanovim kadrovima, Jovičićem i Babićem
 

Sudbina Marka Petkovića trebalo bi da bude rešena do subote, kada će se i definitivno znati da li će doći u Crvenu zvezdu (kandidati za desnog beka su i Vasilić iz Slobode i Dukić iz Jagodine), ili će ostati u svom OFK Beogradu, međutim, šta god da se desi, njegovo odbijanje da pređe u Partizan svakako će biti jedan od najjačih utisaka prelaznog roka.


Kao što je poznato, klub je dogovorio sve s crno-belima (navodno 200.000 evra plus 30 odsto od naredne prodaje), ali je igrač onda poručio ljudima iz Partizana da nema nameru da igra za njih jer je veliki navijač Crvene zvezde.


Zbog svega toga, Partizan je objavio da će u konsultaciji s advokatima odlučiti hoće li preduzeti dalje korake u ovom slučaju (eventualna tužba protiv Petkovića i OFK Beograda).
Međutim, prvi čovek Romantičara Zvezdan Terzić u izjavi za Mozzart Sport kaže da od tužbe neće biti ništa jer pravilnik UEFA i FIFA nije na strani crno-belih:
"Partizanovo saopštenje je neutemeljeno i pada u vodu", prvo je što nam je rekao Terzić.


Nekadašnji predsednik FSS ne spori da je ugovor zaista potpisan, ali...
"Prvo i osnovno, igrač se nije dogovorio s Partizanom za lične uslove, a UEFA i FIFA u takvim slučajevima uvek staju na stranu igrača. Tačno je da je ugovor potpisan, ali Partizan je sam naveo da taj ugovor postaje važeći tek posle obavljenih lekarskih pregleda. A igrač nije hteo da ide na preglede iz ličnih razloga", kategoričan je Terzić u izjavi za Mozzart Sport.

2024 © - Vesti online