Utorak 27.08.2013.
17:39
mozzartsport.com

Juventus želi Dušana Bastu!

Blizu Torina: Dušan Basta
 

Adem Ljajić je umesto u Milanu završio u Romi, ali bi Srbija u narednoj sezoni Serije A ipak mogla da ima fudbalera u timu koji pikira sam vrh italijanskog prvenstva. Mediji sa Apeninskog poluostrva, naime, pišu da je Juventus uspostavio inicijalne kontakte sa Udinezeom u pokušaju da u Torino privoli 29-godišnjeg Dušana Bastu.


Srpski internacionalac se i početkom prelaznog roka pominjao kao potencijalno pojačanje Stare dame, ali vrlo stidljivo, da bi se kasnije spekulisalo da su za njegove usluge zainteresovani i značajno oslabljeni Inter, pa i Roma.


Ipak, do transfera, pa ni ozbiljnijih pregovora nije došlo, a da li će ih biti u slučaju Juventusa ostaje da se vidi. Navodno, mnogo toga zavisi od ishoda revanš meča Udinezea sa Liberecom u baražu Lige Evrope.


Posle šokantnih 1:3 na Friuliju Zebre su na pragu ispadanja, a ako se to zaista i desi ostaviće traga i na budžet kluba, ali i potrebu za timom kadrim da se bori na dva fronta. U tom slučaju Basti bi moglo da bude dozvoljeno da promeni sredinu.
Naravno, samo pod uslovom da zainteresovani klub isplati obeštećenje kojem se nadaju u Udinama, a koje navodno ne bi išlo ispod osam miliona evra.
Prelazni rok ističe za koji dan, pa ćemo videti da li u ovoj priči pored dima ima i vatre.

2024 © - Vesti online