Ponedeljak 26.08.2013.
22:34
Vestionline

Svi zgroženi nastupom Majli Sajrus

Majli Sajrus, je od vesele tinejdžerke razbarušene kose, postala zgodna devojka, provokativnog izgleda, a nedavno je proglašena za najseksepilniju ženu na svetu. Od Hane Montane, po kojoj je postala poznata, ostao je još samo glas. Međutim, od pesama danas je poznatiji njen jezik, za koji tvrdi da je najduži u Holivudu, i "tverkanje".

Za početak, Majli je na dodelu nagrada došla u prenaglašenim kič helankama i topu, i već na crvenom tepihu pravila cirkus koji je nagoveštavao da će se na bini desiti nešto još luđe. Na scenu je izašla sa gomilom plesača maskiranih u plišane medvede, sa kojima je izvodila seksi ples, udarajući pozamašne zadnjice crnih plesčica.

Međutim, vrhunac nastupa bilo je izvođenje pesme sa Robinom Tikom. Plišani triko, inspirisan medvedićima, Majli je zamenila donjim vešom od lateksa, a onda je počelo i njeno prepoznatljivo "tverkanje" - prenaglašen seksi ples. Majli je Tiku podmetala guzu, trljala se o njega, savijala i plezila sve vreme.

Izrazi na licu glumca Vila Smita i njegovih klinaca, pa čak i često raskalašne Rijane pokazuju koliko ih je mlada Majli iznenadila i zgrozila. Mnogi su posle ceremonije dodele nagrada njen nastup nazvali "šokantnim" i "prelaženjem granica" jer se ipak radi o šou u kojem uživaju cele porodice.

Posle svega, više se niko ne seća šta je Majli tačno pevala prošle večeri!

2024 © - Vesti online