Nedelja 25.08.2013.
23:08
mozzartsport.com

Škuletić u nadoknadi vremena doneo pobedu Vojvodini

Sprečio novi remi: Petar Škuletić
 

Stare boljke Vojvodine i dalje more Marka Nikolića, ali su Novosađani u trećem kolu Superlige "na mišiće" uspeli da dođu do prve prvenstvene pobede u sezoni, pošto je Petar Škuletić u drugom minutu sudijske nadoknade slomio otpor Spartaka - 1:0 (0:0).


Taman kada su svi pomislili da će Voša još jednom ispustiti bodove tamo gde ne bi smela. Međutim, Škuletić, koji je meč počeo na klupi, verovatno da bi ostao odmoran za revanš sa Šerifom, ostao je pribran do samog kraja. Subotičani, međutim, sigurno neće biti zadovoljni gostoprimstvom Novosađana, koji su jedini gol na meču postigli dok se jedan fudbalera Spartaka previjao na travi, ali je sudija Novak Simović procenio da je jedini razlog toma puka želja za odugovlačenjem.
Mijat Gaćinović je imao druge planove, poslao loptu do Škuletića, a ovaj pogotkom verovatno zacementirao status prvog pika u samom špicu ekipe.


Do tog trenutka jalova inicijativa Lala, koje posle odlaska Abubakara Oumarua u Belgiju imaju velikih problema sa egzekucijom. Ovaj put to nije ostavilo traga. I dobro je što nije, jer Vošu već u četvrtak očekuje revanš sa Šerifom u borbi za Ligu Evropa.


Verovatno baš zbog toga Nikolić na teren nije izveo najjači sastav, pa u timu nije bilo Stojana Vranješa, Nemanje Radoje i Branislava Trajkovića.


Vojvodina - Spartak 1:0 (0:0)
/Škuletić 92/
Stadion: Karađorđe;
Gledalaca: Oko 3.500;
Sudija: Novak Simović;
Vojvodina: Delač, Vulićević, Đurić, Fatić, Leković, Poletanović (od 85’ Gaćinović), Alivodić, Tumbasević, Vukčević (od 66’ Kosović), Denković (od 74’ Škuletić), Kaluđerović.
Spartak: Aleksić, Antonić, Cicmil, Kovačević, Popara (od 88’ Mezei), Šarac, Stevanović, Trivunović, Torbica, Puškarić, Milivojev (od 63’ Džugurdić).

2024 © - Vesti online