Nedelja 25.08.2013.
23:02
mozzartsport.com

Rašović zadovoljan, Šćepović napušta Humsku

Pohvale celom timu: Vuk Rašović
 

Konačno partija na nivou renomea Partizana. Trener Vuk Rašović zadovoljan je svime što je njegov tim pružio u petardiranju Radničkog 1923 u trećem kolu Superlige.
"Konačno smo odigrali smo kako treba i kako smo se dogovorli, a publika je mogla da uživa u šest golova. Kontrolisali smo dešavanja u prvom poluvremenu i u 15 minta drugog kada je usledio pad, ali smo na kraju ipak vratili stvari na svoje mesto", bili su prvi utisci Rašovića, ali je bilo mesta i za komplimente na račun igre pojedinaca.


"Fofana je postigao prvenac i počeo da opravdava svoj angažman. Ninković je odigrao dobro, ali je on mlad i ne želimo da kompletan teret padne samo na njega, iako znamo šta može i on zna šta treba da radi. Večeras je to dobro radio“.


Pohvale i na račun odbrane koja će verovatno u istom sastavu (Aksentijević, Obradović, Stanković, Volkov) izaći i na megdan Tunu u revanšu baraža za plasman u Ligu Evropa.
"Dosta je dobro delovala poslednja linija i mada ne volim da prejudiciram stvari verujem da ovakva može da izdrži teret utakmice u Tunu", ocenio je Rašović, koji će se za Švajcarce spremati u Staroj Pazovi kako bi se ekipa navikla na veštačku travu.


I za kraj pitanje o Marku Šćepoviću, koji ponovo nije bio u protokolu.
"Jedini razlog što Marko nije bio u protokolu je taj što je na pragu inostranog angažmana i u naredna dva dana imaćemo preciznu informaciju po tom pitanju", odgovorio je Rašović.


Trener Radničkog Radmilo Ivančević dijametralno suprotno raspoložen.
"Očajna utakmica osim u uvodnih sedam ili osam minuta. Usledio je stravničan pad, pa je na terenu postojao samo jedan tim – Partizan. Ovakve golove ni početnici ne primaju i ako crno-beli ovako budu igrali plasiraće se u Ligu Evropa što im od srca želim. A neki momci Radničkog više neće moći da igraju kod mene".

2024 © - Vesti online