Ponedeljak 26.08.2013.
08:00
lepotaizdravlje.rs

Orgazmi koje žene mogu da dožive (3.deo)

Ne prestajte da budete maštoviti, jer znate kako kažu: Orgazam je u glavi
 

8. Istovremeni orgazam

Nastaje kao rezultat istovremene stimulacije dva dela tela, zbog čega, ovaj orgazam, spada u kategoriju intenzivnih. Na primer, vagina i klitoris nalaze se pod kontrolom različitih nervnih sistema – pudendalni kontroliše klitoris, a karlični vaginu zbog čega orgazam koji započinje u klitorisu postaje mnogo jači ako se kombinuje sa vaginalnom stimulacijom, i vice versa.

Kako da ga doživite?
Neka vaš partner istovremeno stimuliše G tačku i klitoris, tako što će uvući tri prsta u u vaginu, a mekim delom palca lagano masirati klitoris, i to kružnim pokretima.

9. Grudi (bradavica) orgazam

Verovali ili ne, moguće je doživeti orgazam samo stimulacijom bradavica! Mnoge žene kažu da postoji direktna veza između bradavica i klitorisa.

Kako da ga doživite?
To već zavisi od žene. Jedne žele da njihov partner nežno, kružnim pokretima, dodiruje njihove bradavice, druge vole dodir partnerovog jezika, neke uzbuđuje grickanje. Ako niste sigurni šta vam najviše odgovara, počnite od najblažih i najnežnijih dodira i postepeno ispitujte granicu svoje tolerantnosti na dodire, kao i uzbuđenja.
 

10. Zona orgazam

Radi se o individualnom orgazmu. Neke osobe mogu da dožive orgazam ako im neko ko im neko češlja kosu, liže ili ljubi vrat, sisa prste ili dodiruje butine!

Kako da ga doživite?
Prvo ćete morati sami da istražite svoje telo da biste otkrili erogene zone. No, uključite i partnera u ovu istraživačku misiji – to je, na kraju krajeva, deo zabave.

KRAJ

Pročitajte još:

1. Orgazmi koje žene mogu da dožive (1.deo)

2. Orgazmi koje žene mogu da dožive (2.deo)

2024 © - Vesti online