Nedelja 25.08.2013.
12:27
mozzartsport.com

Benfika: Fejsa vredi 35 miliona evra!

Veliki pomak u karijeri: Ljubomir Fejsa
 

Ljubomir Fejsa je i zvanično novi fudbaler Benfike. Doskorašnji prvotimac Olimpijakosa u subotu je završio sve formalnosti oko transfera u lisabonski klub, prošao je lekarske preglede i overio petogodišnju saradnju, a Grcima će na ime obeštećenja pripasti četiri i po miliona evra.


Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da su Portgalci već odredili izlaznu klauzulu za nekadašnjeg vezistu Partizana. Ako neko želi da ga kupi moraće Orlovima da plati čak 35 miliona evra.

Fejsa je stigao na La Luž kao verovatna zamena Nemanji Matiću, koji je tokom leta bio meta desetine najuticajnijih evriopskih klubova i u finišu prelaznog roka mogao bi da napusti ekipu Žorža Žezusa. Dok se to ne desi, Srbija će u Lisabonu imati osmočlanu koloniju, pošto su dres Benfike, osim Nemanje Matića, tokom ovog prelaznog roka zadužili njegov Uroš, Miralem Sulejmani, Filip Đuričić, Stefan Mitrović, Ljubomir Fejsa, Filip Marković i Lazar Marković.


A upravo ovaj poslednji trebalo bi večeras i da debituje u crvenom dresu, na susretu drugog prvenstvenog kola sa Žil Visenteom. Lazar je propustio uvodni meč šampionata i gostovanje Maritimu zbog lakše povrede zarađene na treningu reprezentacije, uoči prijateljske utakmice sa Kolumbijom, u međuvremenu se oporavio, a A Bola najavljuje Markovića i Salvia kao udarne snagu po krilnim pozicijama vicepraka Portugala na premijeri pred svojim navijačima ove sezone (18.45, TV Sport klub prajm).

2024 © - Vesti online