Nedelja 25.08.2013.
10:46
mozzartsport.com

Problemi u Vojvodini: Vukčević nasrnuo na Drakulića!

 

Podneo je Saša Drakulić u petak ostavku na funkciju sportskog direktora Vojvodine, a dva dana kasnije stiže iz Novog Sada i pozadine ovakve odluke. Prema informacijama ''Sportskog žurnala'', Drakulić je napustio Karađorđe posle sukoba sa novim prvotimcem Simonom Vukčevićem, kao i nezadovoljstvom usled saradnje sa potpredsednikom Matejom Kežmanom.


Drakuliću se nije svidelo što je marginalizovana njegova uloga u klubu, te se u neformalnim razgovorima poverio da sve odluke oko dolazaka novajlija donose Mateja Kežman i savetnik predsednika Balše Butorovića za sportska pitanja, Uroš Janković. Drakulić najčešće nije ni konsultovan prilikom angažovanja igrača, ali se uzdržavao da javno izrazi nezadovoljstvo saradnjom sa dvojicom pomenutih funkcionera, zarad mira u ekipi koja još ima šanse za plasman u Ligu Evrope.
Kap koja je, ipak, prelila čašu usledila je po završetku prvog susreta sa Šerifom. Drakulićeve kritike na račun izdanja Vojvodne u prvom poluvremenu meča sa Šerifom izazvale su burnu reakciju poslednjeg novajlije, Simona Vukčevića, a ''Žurnal'' navodi da umalo nije došlo i do fizičkog obračuna nekadašnjeg igrača Partizana i rukovodioca Novosađana.


Taj incident samo je ubrzao još ranije donetu odluku Saše Drakulića da, zbog nemogućnosti saradnje sa Kežmanom, podnese ostavku na mesto sportskog direktora, samo tri meseca posle promocije. On je to predočio predsedniku Balši Butoroviću, ali se nije u javnom obraćanju uzdržao od škakljivih komentara.

2024 © - Vesti online