Nedelja 25.08.2013.
13:41
telegraf.rs

Ko su najveći gubitnici srpskih rijalitija?

Najpoznatija srpska starleta: Stanija Dobrojević
 

Neutešna Stanija

Stanija Dobrojević je posle učešća u “Survajveru” sreću okušala u rijalitiju “Farma 4“. Starleta je važila za velikog favorita u šou-programu televizije “Pink”, imala je veliku podršku fanova i veliku “glasačku mašineriju”. Iako je dogurala do samog superfinala, Stanija je ipak poražena od slikara Sulejmana Meme Haljevca. Starleta, koji je bila razočarana konačnim redosledom, rekla je nedavno u emisiji “Narod pita” da se koncert Amara Jašarspahića u Kaknju iskorišćen da se pruži podrška Memi u finalu. “Grand” produkcija je ova saznanja starlete demantovala.

Razočarani Top

Jedan od favorita poslednjeg VIP izdanja “Velikog Brata” bio je Dragutin Topić. Poznatog srpskog atletičara mnogi mediji su videli kao pobednika emisije koja se emitovala na televiziji B92. Top je izdržao do samog kraja, ali je u finalu tesno izgubio od Žarka Stojanovića. Navodno, razlika između sportiste i blizanca bila je svega 20 glasova. Tokom žurke koja je bila priređena u čast završteka “Velikog Brata”, Topić je izgledao neraspoloženo.

Ekrema bije maler?

Ekrem Jevrić nikako da pobedi na “Farmi”. Internet senzacija je dva puta učestvovao u rijalitiju televizije “Pink”, bio je favorit publike, čak je i sam sebe video kao pobednika, međutim, na kraju nije imao dovoljno glasova da trijumfuje. Tokom trajanja “Farme 4″ Ekrem je rekao da mu je vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović obećao pobedu.

Histerična Ava

Kao i Ekrem, Ava Karabatić se potajno nadala da će pobediti u rijalitiju. Da podsetimo, posle hrvatske “Farme” i “Survajvera”, starleta je učestvovala u VIP izdanju “Veliki Brat”, gde je stigla do same završnice. Na kraju je osvojila treće mesto u ovom rijalitiju, što nije zadovoljilo Karabatićevu. Nakon proglašenja pobednika, Ava je bila besna i histerična,čak se i žalila ljudima iz produkcije, jer je bila izuzetno nezadovoljna celim spletom događaja.

Baksuzni Maca

Mesto među najvećim baksuzima rijaltijima svakako zauzima Dragan Marinković Maca. Poznati glumac je dva puta osvojio drugo mesto u ovom televizijskom formatu i tako ostao bez glavne nagrade. U prvom VIP izdanju “Velikog Brata,” Maca je izgubio od bivšeg fudbalera Saše Ćurčića, dok je u drugom serijalu “Farme” imao manje glasova od prvoplasiranog pevača Miloša Bojanića.

2024 © - Vesti online