Subota 24.08.2013.
10:27
Beta

Jovanki Broz malo bolje

Jovankino stanje svesti se poboljšalo
 

"Došlo je do blagog poboljšanja svesti kod gospođe Broz, ali je ona i dalje hemodinamski nestabilna", navodi se u saopštenju, posle jučerašnjeg hitnog prijema na bolničko lečenje udovice nekadašnjeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita.

Jovanka Broz je pod stalnim, intenzivnim lekarskim nadzorom, njeno stanje se detaljno prati i primenjuju se mere koje su uobičajena procedura kod takvih stanja, dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, Urgentni centar će se danas ponovo oglasiti o zdravstvenom stanju Jovanke Broz ukoliko dođe do bilo kakve promene, a ukoliko ne bude promena, novo saopšenje o tome će proslediti sutra.

Direktor Urgentnog centra Zlatibor Lončar je rekao da je Jovanka Broz juče oko 13.30 primljena u tu zdravstvenu ustanovu, u veoma zapuštenom stanju, polusvesna i sa izuzetno lošom krvnom slikom, problemima sa mokrenjem, ranama od ležanja i ranom nepoznatog porekla na grudnom košu.

Jovanka Broz je na UC došla u pratnji dva rođaka, a prema njihovim rečima, ona je prethodnih dana odbijala da je odvedu kod lekara pa je u tu ustanovu dovedena tek kada nije bila u stanju da se tom usprotivi.

2024 © - Vesti online