Petak 23.08.2013.
09:44
Beta

Irig: Građani danas blokiraju put

Incident zbog kojeg se Irižanima smučiloČ Kamion je najpre prošao kroz dva dvorišta, porušio ograde, a onda je udario u kuću
 

Problem sa saobražajem u tom mestu eskalirao je pre dva dana kada je jedan kamion sleteo sa puta i udario u kuću. Takve nesreće se dešavaju u Irigu jer kroz sam centar prolazi magistralni put i oko 20.000 vozila dnevno, piše portal 021.

Građani su na sastanku zatražili da se hitno izgradi saobraćajna obilaznica oko Iriga, i da se odrede tačni rokovi za njen završetak.

Kako je jedan od građana rekao agenciji Beta, pre šest godina je počela izgradnja obilanice koja nikada nije završena, a nikada nisu počeli ni radovi na prokopavanju tunela kroz Frušku goru.

Drugi zatev koji su građani Iriga uputili je da se u spornoj ulici, kroz koju magistrala prolazi, u roku od 30 dana postavi nekoliko ležećih policajaca, kako bi se saobraćaj usporio i postao bezbedniji.

Među zahtevima je i pojačana i učestalija kontrola opterećenja teretnog saobraćaja kroz Irig, kao i zahtev MUP-u da policijska stanica u Irigu dobije dozvolu za kontrolu i zaustavljanje vozila na magistrali.

2024 © - Vesti online