Petak 23.08.2013.
13:04
J. L. Petković - Vesti

Sever pod komandom podobnih Srba

Krstimir Pantić

Navodno, opštine na čijem je čelu bio DSS, trebalo bi da "preuzmu" u obliku privremene uprave lokalni funkcioneri socijalista, dok bi one na čijem su čelu naprednjaci, trebalo da preuzme vladajućoj koaliciji "lojalnija" struja SNS funkcionera i SPS-a.


Kako se čaršijom pronelo, tako bi upravljanje opštinom Kosovska Mitrovica privremeno preuzeo Krstimir Pantić, dok bi predsednika opštine Leposavić Dragišu Vasića zamenio socijalista Radojko Mihajlović.

Dragiša Milović

Opštinu Zvečan, navodno bi od Dragiše Milovića iz DSS-a, trebalo da preuzme njegov dugogodišnji zamenik, socijalista Miško Acić. A, kako lokalni izvori kažu, najviše su se lomila koplja oko naslednika neprikosnovenog Slaviše Ristića iz Zubinog Potoka, pa je odluka navodno pala na Branka Prodanovića, vlasnike privatne firme i sina poznatog socijaliste i bivšeg predsednika opštine Slobodana Prodanovića.


Kako bi proverili ove informacije pokušali smo da stupimo u kontakt sa većinom od njih, ali bez uspeha. Miško Acić je samo rekao da još nije dobio potvrdu o svom imenovanju.


- Ne zna se još ništa. To zavisi od Vlade Srbije. Ako se to desi, treba da vidimo i ko će da bude u tom privremenom veću - kazao je neodređeno Acić.

2024 © - Vesti online