Petak 23.08.2013.
02:17
pressonline.rs

Karleuša vas oblači za male pare

Baš kao što je obećala: Tri jeftine odevne kombinacije
 

Karleuša je na svom Fejsbuk profilu objavila da će barem jednom nedeljno kupovati i sparivati garderobu iz Nju Jorkera i Zare u maksimalnoj vrednosti od 3.000 dinara.

"Poznata po najneverovatnijoj kolekciji cipela, tašni, odeće i krzna, sa potpisima najboljih svetskih dizajnera, JK je neko ko ulaže u svoj prepoznatljivi i nadaleko poznati imidž. Ovog puta, drage dame, izlazimo vama u susret! Pošto nam pišete u neverovatnom broju, hvaleći Jelenin modni stil, mnoge od vas su izrazile žaljenje što nisu u mogućnosti da priušte sebi sve ono što vide na Jeleni i što bi volele da poseduju. Zbog toga, JK je odlučila da pokaže i dokaže da dobar stil i ukus nemaju veze sa novcem! Redovno će, samo zbog vas, praviti modne kombinacije u kojima se može izgledati kao "milion dolara", iako koštaju svega par hiljada dinara", objavljeno je na Jeleninoj oficijalnoj Fejsbuk stranici.

Karleuša je, u četvrtak 22. avgusta, objavila tri odevne kombinacije, čija vrednost (po kombinaciji) ne prelazi 3.000 dinara. Jelena je na slikama obučena u Njujorkerove i Zarine stvari (cipele i nakit nisu uračunati).

2024 © - Vesti online