Utorak 20.08.2013.
21:04
mozzartsport.com

Lorens Larti ne dolazi u Partizan!

Izgubili još jednu bitku: Albert Nađ
 

Partizan ga je čekao kao veliko pojačanje i rešenje za poziciju desnog beka, ali Lorens Larti je i definitivno stavio tačku na eventualnu selidbu u Humsku i odbio srpskog šampiona. Obistinila su se strahovanja ljudi u Partizanu, koji će desnog beka morati da potraže na nekom drugom mestu, pošto kapiten mlade reprezentacije Gane ne želi da dođe u crno-beli tabor.


Takođe, Larti neće pojačati ni južnoafrički Ajaks iz Kejptauna, koji je takođe bio zainteresovan za njegove usluge. Larti je odlučio da odradi poslednju godinu ugovora i ostane u matičnom Ašanti Goldu.


Larti je od dolaska u Partizan odustao iz privatnih razloga, što je Mozzart Sportu potvrdio i njegov menadžer Petar Bazić.
„Nema ništa od dolaska Lartija u Partizan iz privatnih razloga. Narednih godinu dana će provesti u Ašanti goldu“, rekao nam je Bazić.


Mladi defanzivac je dobio i vizu za ulazak u Srbiju, što dovoljno govori koliko je priča o njegovom dolasku bila ozbiljna, ali ipak od transfera neće biti ništa. Jedan od razloga zašto je Larti odbio selidbu u Humsku je i činjenica da se kod nekih afričkih fudbalera koji su igrali u Srbiji raspitao o dešavanjima u Partizanu i srpskom fudbalu. Čuo je da u Partizanu, kao i u ostalim našim klubovima debelo kasne isplate i da su neki afrički fudfbaleri imali negativna iskustva u Beogradu.
Sportski direktor Alebrt Nađ nije hteo da se upušta u detaljniju analizu propalog transfer Lartija, koga su on i trener Vuk Rašović planirali kao zamenu za Nikolu Aksentaijevića kraj desne aut linije.
„Nema komentar“, rekao je Nađ.

2024 © - Vesti online