Utorak 20.08.2013.
13:58
Đ. Barović - Vesti

Pretučen jer neće da glasa za "lopove"

Gavrilo Ničić

Ničić je prebačen u bolnicu u Gnjilanu, a zatim otpušten na kućno lečenje.


- Otišao sam pred radnju u centru da se vidim sa prijateljima i tu su i krenula prva provociranja zbog predstojećih izbora. Iznervirao sam se i rekao da neću da glasam za SLS zato što su lažovi i lopovi. Posle toga me je Cvetković odvukao u kancelariju, udario u stomak, a onda počeo da tuče po glavi - priča Ničić koji je slučaj prijavio policiji. Ničić kaže da ovo nije prvi put da se Cvetković na ovaj način obračunava sa svima koji ne misle kao on.

- Do sada je imao zaštitu vlasti u Prištini i plašim se da će tako biti i ubuduće. Ne plašim se toliko za svoj život, koliko za živote svoje četvoro dece - ističe Ničić.

Alko-test

Gavrilo Ničić je u bolnici pred policijom morao da dokazuje da nije pijan.


-Tražili su da duvam u aparat što sam i učinio i utvrđeno je da nisam pijan. Međutim, na Kosovu sve moguće, pa se plašim da u tom zapisniku piše sasvim drugo - veli Ničić.

Član Opštinskog veća Gnjilane Zoran Stojković kaže da Veće u potpunosti osuđuje ovaj događaj koji, prema njima, ima isključivo političku pozadinu.


- Ovo je samo još jedan od brojnih pritisaka SLS-a koji na svaki način pokušava da dominira ovim delom Kosmeta. Plašim se da će tih incidenata biti još - kaže Stojković koji je i sam krajem prošle godine dobio batine od člana Glavnog odbora SLS-a.


- Zbog laži koje su iznete na moj račun otišao sam kod njega da bi se taj problem rešio. Umesto toga, doživeo sam da me toliko premlati da sam pomislio da neću izvući živu glavu. Slučaj sam prijavio policiji, ali su na kraju protiv mene pisali krivičnu prijavu zbog navodnog "podrivanja kosovskog poretka i širenja nacionalizma" - kaže Stojković.

2024 © - Vesti online