Ponedeljak 19.08.2013.
11:24
B92

"Očajne domaćice" se mrzele zbog para

"Očajne domaćice" se mrzele zbog para
 

Glumica Teri Hačer (48) potvrdila je glasine. Za vreme snimanja "Očajnih domaćica" koleginice su za Teri govorile kako je arogantna i umišljena, a prve svađe su izbile već u prvim epizodama ovog popularnog serijala.

Iako su sve kolegice uvek bile protiv nje, 50-godišnja Nikolet Šeridan (Idi) jedina je izjavila da je "Teri Hačer najzločestija žena na svetu". Njihova netrpeljivost eskalirala je 2005. godine kada su poznate dame snimale naslovnu stranu za magazin "Vanity Fair". Tada su Marša Kros (Bri), Felisiti Hafman (Linet) i Eva Longorija (Gabrijel) pretile su da će otići sa seta ako Teri bude smeštena u centar fotografije. Hačer kaže kako su bile ljubomorne jer je ona bila najveća i najplaćenija zvezda u seriji.

"Zarađivale su manje od mene i sa tim nisu znale da se nose. Prema meni su bile jako zle", priča Teri čije se ime nije našlo ni na zahvalnici filmskim radnicima koje su sastavile i potpisale sve glumice.

"Radujem se što ću na šest meseci otputovati u Pariz i posvetiti se kursu kuvanja. Želim da upoznam sasvim drugačije ljude od onih što se kače na holivudski glamur", rekla je Hačer za kraj priče.

2024 © - Vesti online