Ponedeljak 19.08.2013.
02:33
telegraf.rs

Vesele sedamdesete za kraj Bir festa

Program koji je predstavljao čudnu kombinaciju različitih muzičkih pravaca, otvorili su članovi grupe “Legende”, koji su kao i uvek zvučali sjajno i koji su tokom jednosatnog nastupa izveli najpoznatije numere iz svoje karijere. Daša i ekipa su koncert završili velikim hitom “Ne pitaj”.


Zatim su se na bini pojavili “Boney M” - doduše od originalnog sastava je ostalo samo ime i pevačica Mejzi Vilijams, ali uvek je zabavno čuti pesme koje svi znamo napamet. Tri pevačice i pevač koji su pevali na matricu i bez pratećeg benda, su nastup započeli numerom “Sunny” koja je, verovali ili ne, objavljena davne 1976.


Mejzi Vilijams je animirala publiku i terala posetice da igraju, a noge su se same pokretale uz “Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday” i legendarnu “Daddy Cool”.


Uz pivo koje se točilo u velikim količinama, disko žurka se nastavila uz mega-hitove “Rivers Of Babylon”, “Ma Baker” i “Rasputin”, a “Boney M” su zatim koncert priveli kraju.


Nakon njih na bini su se pojavili Dejan Cukić i njegov “Spori ritam bend”, arokerska završnica Bir festa usledila je posle ponoći, kada su nastupili “Partibrejkersi” i “Block out”.

2024 © - Vesti online