Nedelja 18.08.2013.
15:07
mozzartsport.com

Nađ: Pauljević nije smeo da igra, Savez treba da reaguje!

O suđenju neće da priča: Albert Nađ
 

Bezmalo posle svake utakmice Super lige više se priča o detaljima koji najmanje dodirnih tačaka imaju sa fudbalom. Dan posle gostovanja Partizana u Nišu nisu u centru pažnje ni hrabar pristup Radničkog, ni očajno izdanje crno-belih, već se podjednaka pažnja poklanja odlukama sudije Vlada Glođovića i statusu Branka Pauljevića.


U Humskoj su iznenađeni što je desni bek koga su pre nekoliko sedmice proseldili Radničkom uopšte bio u sastavu, jer se pozivaju na klauzulu iz ugovora o jednogodišnoj pozajmici.


A o njoj, tvrde na Čairu, ništa ne znaju.
‘’Ne znam u čemu je problem, gospodin Bekvalac je morao da zna za sporazum između dva kluba i ugovor overen u Fudbalskom savezu, koji predviđa da Pauljević ne igra protiv nas. Sad je na savezu da proceni situaciju i eventualno reaguje. Inače, iste sporazume imamo i sa Radničkim iz Kragujevca i Donjim Sremom, kojima smo pozajmili Filipa Kneževića I Stefana Aškovskog’’, otkrio je Albert Nađ, sportski direktor Partizana, što znači da u narednom kolu, Kragujevčani u Humskoj 1 neče moći da računaju na Kneževića.


Direktor crno-belih nije želeo da se bavi arbitražom Vlada Glođovića u NIšu, iako je očigledno da je sudija iz Vrbasa dva puta oštetio crno-bele, propustivši ranije da isključi Živkovića.
‘’Neću da komentarišem suđenje, jer to nisam radio ni posle susreta sa Novim Pazarom. Samo ću reći da je Partizan ponovo odigrao ispod očekivanja’’, jasan je Nađ.

2024 © - Vesti online