Nedelja 18.08.2013.
12:20
telegraf.rs, žurnal.rs

Ivković zabrinut zbog Lučića

Povređen: Vladimir Lučić
 

Košarkaši Srbije vratili su se s turnira u Francuskoj gde su doživeli dva tesna poraza, od domaćina i Gruzije, ali ono što najviše brine selektora Srbije Dušana Ivkovića su povrede igrača, konkretno Vladimira Lučića!


Odlično krilo Valensije odigralo je samo jedan meč i tek nekoliko minuta od ukupno osam pripremnih utakmica. Turnir u Francuskoj je bila prilika da se aktivnije uključi u rad s timom, ali se nakon igranja protiv Gruzije požalio na jake bolove u leđima.

"Posle obavljenih dodatnih kontrola i pregleda nova situacija oko Lučića je zabrinjavajuća. Samo jednu utakmicu je odigrao do sada s malom minutažom, ali je posle toga imao takve bolove da nam je bukvalno rekao da ne može da igra. Videćemo kao će se situacija razvijati", rekao je Ivković za “Sportski žurnal”.

On je istakao da je situacija s povredama igrača veliki problem.

"Čekamo šta će lekari reći za Nedovića, verujem da će on moći individualno da trenira dok smo ovde u Beogradu. Zbog problema s povredama ne mogu da kažem da li će spisak igrača biti skraćen pre turnira u Turskoj ili kada se vratimo".

Selekcija Srbije treniraće nekoliko dana u Beogradu, a onda od 23. do 25. avgusta na turniru u Turskoj ima poslednju proveru pred Evrobasket u Sloveniji. Veliki problem našem timu predstavljau povrede, jer su van stroja Miloš Teodosić, Nemanja Nedović i Vladimir Lučić.

2024 © - Vesti online