Nedelja 18.08.2013.
01:01
BETA

Terzić: Očekujte lepe vesti iz Japana

Zadovoljan: Zoran Terzić
 

Srbija se plasirala se na završni turnir Gran prija, pošto je u kineskom gradu Vuhanu, u drugom kolu trećeg vikenda, pobedila Argentinu sa 3:0.

"Bilo je straha pre ove utakmice, iz prostog razloga što obično kad igramo protiv slabijih protivnika ume da bude malo i nedostatak motivacije, međutim, ovog puta je to zaista bilo na visokom nivou. Završili smo posao onako kako je trebalo, i brzo i uz jednu korektnu igru", rekao je Terzić.

Srbija će igrati protiv Kine za prvo mesto u grupi.

"Ostala je poslednja utakmica sa Kinom koja ne odlučuje ništa za plasman na završni turnir, ali odlučuje prvaka grupe. Videćemo koliko ćemo tome pridati značaj, da li ćemo igrati u prvoj postavi, ali polako već razmišljamo o finalnom turniru i spremamo se za taj veliki broj utakmica", kazao je Terzić.

On je naveo da se nada da neće biti problema s povredama.

"Ako bude tako, naša forma ide uzlaznom linijom i trebalo da očekujemo lepe vesti iz Japana", rekao je selektor Srbije.

Odbojkašica Jovana Brakočević rekla je da je selekcija Srbija ostvarila ono što je želela, a to je plasman na završni turnir.

"Drago mi je što smo odigrale na dobrom nivou. Protiv Kine očekujem dobar meč, a od nas očekujemo maksimalnu borbu i da probamo da trijumfujemo", kazala je Brakočević.

Završni turnir igra se u japanskom gradu Saporo od 28. avgusta do 1. septembra. Reprezentativke Srbija će iz Kine ići pravo u Japan.

2024 © - Vesti online