Petak 16.08.2013.
21:51
Vesti

Nema sreće u Sinsinatiju: Izner bolji od Đokovića!

Poraz posle slabe igre: Novak Đoković
 

Srpski as ne igra dobro u poslednje vreme, a to je potvrdio i četvrtfinalni duel protiv američkog tenisera. U prvom setu Đoković je napravio veliki broj grešaka, Izner je imao nekoliko brejk lopti, ali je Srbin uspeo da set uvede u taj-brejk. Presudio je poen kod rezultata 3:3, kad je Đoković napravio prvu od ukupno šest servis grešaka!


I drugi set je počeo sa velikim šansama za Džona Iznera, koji u prvom gemu imao čak četiri brejk lopte. Novak je sve spasio, da bi u narednom gemu napravio jedini brejk i poveo sa 2:0. Do kraja seta uspešno je održavao prednost, iako je Izner imao još dve šanse za brejk.


I u trećem setu se veća borba vodila na Đokovićev servis. Nekoliko kriznih situacija srpski as je uspešno rešio, da bi kod rezultata 3:3 Novak propustio jedinu brejk šansu. I kad je izgledalo da će pobednika odlučiti taj-brejk, Đoković je prokockao vođstvo od 40:15. Prvu meč loptu spasio je as servisom, ali je već u narednom poenu napravio novu servis grešku. Usledio je i loš bekhend, koji je označio kraj Novakovog učešča u Sinsinatiju.

2024 © - Vesti online