Petak 16.08.2013.
14:37
BETA

Milošević: Novi Pazar je probudio ceo region

 

"Protivnik je u prvom kolu poraz pretvorio u pobedu, probudio ceo region i privukao na nedeljnu utakmicu. Jako su motivisani, sticajem okolnosti su se jako pojačali u igračkom i stručnom kadru. Trener Milan Milanović je drastično poboljšao kvalitet tog tima", rekao je Milošević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Milošević je kazao da njegova ekipa "ima slatku muku", jer ostaje u određenom trenutku bez igrača koji su na pripremama reprezentacija.

"Četvorica su ove nedelje uspešno reprezentovala i klub i sebe, ali nećemo tražiti alibi, već ćemo sa još jačim motivima otići i prikazati se u što boljem svetlu, sa jasnom takmičarskom ambicijom", kazao je Milošević.

Trener Rada naveo je da je ekipa "puna optimizma" i da će jakom borbom ostvariti ciljeve u Novom Pazaru. Golman Rada Filip Kljajić rekao je da će gostovanje u Novom Pazaru biti teško.

"Spremili smo se, mislim da neće biti nekih problema. To što smo mlada ekipa ne znači ništa, moći ćemo da odgovorimo svakom izazovu", rekao je Kljajić.

Rad će gostovati Novom Pazaru sutra od 17.30.
 

2024 © - Vesti online