Petak 16.08.2013.
13:45
BETA

Rašović: Ne znam da li će Mitrović i Šćepović igrati u Nišu

Debituje Fofana: Vuk Rašović
 

"Znamo da smo imali dosta problema u poslednjoj utakmici s njima i da smo rešili meč u poslednjim trenucima. To je ekipa koja zna da igra na rezultat, svesni smo da nas čeka težak meč", rekao je Rašović na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je rekao da je Radnički veoma dobra ekipa s iskusnim igračima, zbog čega fudbaleri Partizana ne smeju da se opuštaju kao u meču protiv Novog Pazara prošle nedelje. Fudbaleri Partizana sutra od 19 sati u Nišu igraju protiv Radničkog,
utakmicu drugog kola Super lige Srbije.

Rašović je rekao da je napadač iz Obale Slonovače Ismael Fofana licenciran i da se iskreno nada da će debitovati u sutrašnjoj utakmici, kao i da u ovom trenutku nije siguran da li će za meč biti spremni Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović.

On je dodao i da je golman Vladimir Stojković licenciran i da će biti u konkurenciji za tim.

"Šćepović je povređen i juče nije trenirao, Mitrović takođe nije trenirao juče i danas, otišao je na preglede u Belgiju. Moraćemo da vidimo u kakvom stanju će biti, ne bih sada da donosim konačnu odluku", rekao je on.

Aleksandar Mitrović 30. avgusta odlazi iz Partizana, a karijeru će nastaviti u belgijskom Anderlehtu.

"Partizan gubi dosta, znate da je Mitrović pokazao da je klasa, postao je prvo standardan prvotimac Partizana, a onda i debitovao za A reprezentaciju. To je igrač oko kojeg su se mnogi borili, igrač koji pravi razliku na terenu i koji je potreban svakom klubu, naročito Partizanu", rekao je Rašović.

Upitan da li će Mitrović uopšte igrati do odlaska u Belgiju, on je rekao da će igrati u dve utakmice protiv švajcarskog Tuna i da se nada da će doprineti plasmanu Partizana u grupnu fazu Lige Evropa. Trener crno-belih rekao je da je u klubu četiri meseca i da se situacija sa sastavom tima mnogo promenila.

"Kada sam došao radio sam sa jednom ekipom, počeo sam pripreme sa drugom, a sada igram sa trećom. Treba vremena da se igrači uigraju", rekao je on.

2024 © - Vesti online