Petak 16.08.2013.
12:37
mozzartsport.com

Eduardo preti Srbiji!

Očekuje pobedu u Beogradu: Eduardo da Silva
 

Eduardo da Silva postigao je dva gola i asistirao za pobedu Hrvatske nad Lihtenšatjnom (3:2) i najavio da će i on predstavljati opasnost za Srbiju na “Marakani” u septembru. Ipak, Vatreni su se namučili protiv amatera, a primili su i dva gola.
“Nije bilo lako jer svi su očekivali petardu. Mi igrači nismo ih podcenili, znali smo da će biti teško. Ova pobeda donosi samopouzdanje, što je vrlo važno pred nastavak kvalifikacija za Brazil. Kad se radi analiza, ne sme se zaboraviti da je pola igrača još na pripremama ili je tek ušlo u sezonu”, rekao je Eduardo za hrvatske medije.

Eduardo je svestan da Hrvatsku na “Marakani” očekuje i nešto više od fudbala.
“Svakako. Jedno je igrati prijateljski duel, a drugo kvalifikacije. Bićemo 70 odsto bolji i spremniji, pa očekujem našu veliku predstavu u Beogradu”.


Naturalizovani Brazilac veruje da će jubilarni 30. gol za Hrvatsku postići baš protiv Orlova. Na istom stadionu bio je precizan i 2005 u dresu mlade reprezentacije, doduše u porazu (3:1), što i nije neki predznak.
“Da, zato to i neću tako reći. Neka samo Hrvatska i tamo nastavi sa pobedama, nije glavna stvar ko će postići gol. Videli ste da smo imali 15 promašenih šansi. Naša reprezentacija je moćna, imamo mnogo igrača koji mogu sami odlučiti meč”, zaključio je Eduardo.
 

2024 © - Vesti online