Petak 16.08.2013.
00:42
telegraf.rs

Najbolji iluzionisti sveta u Beogradu

Foto: Ilustracija
 

U pitanju je sedam neverovatnih mađioničara koji će svojom magijom napraviti spektakl, kao i iluzijom koju nikada do sada niste videli. Svaki od iluzionista je maestro na svom polju, a njihovim trikovima svedočilo je preko million ljudi širom sveta.

Ovi mađioničari su inače preuzeli tajne zanata od najvećeg iluzioniste ikada Harija Hudinija i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni stvorivši nov teatralno-umetnički žanr nikada ranije viđen.

Publika će moći da vidi zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija uključuje napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i po prvi put u istoriji, bekstvo iz tankera punog vode.

Kreativni producent Sajmon Pejnter rekao je da je ovo prva predstava na svetu koja okuplja sedmoricu najvećih iluzionista u svom zanatu na istom mestu:

- Od šokantnih iluzija Dena Sperija preko komičnog mađioničara Džefa Hobsona do eskapologiste Endruja Basoa, koji izvodi Hudinijem inspirisano bekstvo ispod vode uživo na sceni, ne postoji nijedna više grupa mađioničara koji vam mogu pomračiti um zabavom koju iluzionisti čine na svakoj predstavi. Njima se pridružuje i Kevin Džejms, “The Inventor,” koji je kreirao najveći broj najpoznatijih iluzija i trikova današnjice, a koje ćete videti uživo na sceni u ovoj predstavi - kazao je Pejnter.

2024 © - Vesti online