Četvrtak 15.08.2013.
17:31
telegraf.rs

Ava Karabatić na Farmi!

Dete rijalitija: Starleta Ava Karabatić
 

Budući da je Ava već učestvovala u hrvatskoj “Farmi“, srpskom i hrvatskom “Velikom Bratu“, srpskom “Survajveru“ i samim tim ima iskustva, na imanje u Lisoviću ulazi sa malom prednošću u odnosu na konkurente.

Devojka koja nema konkretno zanimanje, već je poznata kao hrvatska starleta, svoj život živi u rijaliti programima. Mnogi je smatraju čudnom, a internetom kruže njeni “biseri” koji uveseljavaju naciju.

U hrvatskoj “Farmi” Ava je učestvovala 2010. godine. Ispala je posle četiri nedelje, da bi se naknadno vratila u šestoj. U tom rijalitiju ostala je upamćena po smešnim i pomalo čudnim izjavama, koje su svojstvene za nju.

Iako uvek pravi dobru zabavu, starleta ni u jednom rijalitiju nije pobedila. Koliko god se trudila da osvoji prvo mesto i novčanu nagradu, uvek joj je izmicala. U srpskom “Survajveru” Karabatićeva je bila miljenica publike i baš ona je 2012. godine izabrala za pobednika manekena Vladu Vuksanovića.

Pogledajte Avin toples na Kostariki:

Nakon “Survajvera” u kojem se zaljubila u Vladu Vuksanovića, Ava je novu ljubav pronašla u sprkoj verziji rijalitija “Veliki Brat”. Poslednja sezona ostaće upamćena najviše po Avinom skakanju iz “kreveta u krevet”, budući da je prvo ljubila Uroša Ćertića, a kada joj je on “dao korpu” prišla je Željku Stojanoviću, koga je čak jurila da imaju seks.

Budući da je i Željko postao poznat nakon učešća u francuskom “Velikom Bratu”, te je imao dosta iskustva, ubzo se ohladio od Ave, a starleta je ostala i bez glavne nagrade i bez dečka. Nekoliko puta je plakala i molila Stojanovića da joj se vrati, ali je Željko za Telegraf odlučno rekao da ona ima psihički problem, te da nikada neće biti zajedno.

Starleta je nekoliko puta izjavljivala da joj neće biti problem da muze krave, spava sa magarcima u štali ili čišćenje WC-a, tvrdeći da će se odlično snaći ukoliko uđe na imanje u Lisoviću. Sada je sigurno da će dobiti priliku za to, a kako će se snaći ostaje da vidimo u novoj programskoj šemi televizije “Pink” koja počinje sa emitovanjem u septembru.

2024 © - Vesti online