Četvrtak 15.08.2013.
13:08
BETA

Dodić: Biće teško protiv Zvezde

Na Marakanu bez bele zastave: Mladen Dodić
 

"Biće izuzetno teško jer su i Jagodina i Zvezda porazom započeli šampionat pa, osim standardnog pritiska na takvim utakmicama, postoji i dodatni pritisak zbog poraza u prvom kolu", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Jagodine u subotu od 18 sati u Beogradu igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu drugog kola Super lige Srbije. Jagodina je u prvom kolu na svom terenu izgubila od Napretka sa 0:2, dok je Zvezda u Ivanjici izgubila od Javora sa 2:4.

Dodić je dodao da Crvena Zvezda želi da se iskupi za poraz, zbog čega je dovedela dva napadača, Ifeanija Onjila i Dragana Mrđu.

"U tom napadačkom delu imaju čak i višak rešenja za razliku od odbrambene linije. Na nama je da zaustavimo te napadače, da odigramo mnogo bolje u defanzivi i da iz kontri i polukontri pokušamo da budemo konkretni i na taj način dođemo do gola i rezultata", rekao je Dodić.

On je rekao da očekuje da će Jagodina pružiti bolju partiju nego u prvom kolu, jer će tim biti jači za nekoliko igrača koji su nedostajali u meču protiv Napretka.

"Mislim na (Aleksandra) Živanovića koji je produžio ugovor, na Predraga Ranđelovića koji je došao iz skopskog Vardara, na oporavljenog, ali za sada jos nedovoljno spremnog (Gorana) Gogića i na (Muhameda) El Monira koji je imao obaveze u reprezentaciji. Očekujem da mnogo bolje igramo, iako neće biti ni malo lako", rekao je on.

Trener osvajača Kupa Srbije smatra da su najopasniji igrači Zvezde Onjilo i Mrđa, ali da očekuje da njegova ekipa pruži maksimum.

"Motiv igračima kada se igra protiv Zvezde nikada nije potreban. Očekujem da pružimo maksimum jer to nismo uspeli u prvom kolu. Cilj Jagodine je da uvek da svoj maksimum jer onda uvek možete biti zadovoljni rezultatom, pa makar ponekad bio i negativan", rekao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Duško Dukić rekao je da je ekipa protekle nedelje mnogo radila i trudila se da zaboravi poraz od Napretka i da se nada pozitivnom rezultatu.

"Svi smo koncentrisani samo na Crvenu zvezdu. Idemo na 'Marakanu' da se nadigravamo, damo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je Dukić.

2024 © - Vesti online