Sreda 14.08.2013.
14:07
Beta

Šilb: Da budemo uspešniji nego prošle sezone

 Blejk Šilb
 

Trojica američkih internacionalaca, Demarkus Nelson, Blejk Šilb i Čarls Dženkins, priključiće se ekipi 20. avgusta i staviće se na raspolaganje treneru Dejanu Radonjiću, objavljeno je na sajtu kluba.

"Jedan od mojih glavnih ciljeva jeste da pomognem podizanju nivoa tima u svakom smislu. To znači da u svakom smislu budemo uspešniji i ostvarimo još bolje rezultate nego što je to bio slučaj prošle sezone. Želja mi je i da Crvena zvezda ostvari zapaženu ulogu u Evroligi, a sebi želim dobro zdravlje, jer je to najvažanije", naveo je Šilb. 

Američki košarkaš je rekao da je Crvena zvezda veoma rano pokazala interesovanje za njega.

"Imao sam prilike da igram protiv Crvene zvezde dok sam bio član češkog Nimburka u svojoj prvoj profesionalnoj sezoni. Iz tog razloga sam znao šta klub u košarkaškom smislu može da mi ponudi. Crvena zvezda ima veoma bogatu istoriju i tradiciju, fantastične navijače i učestvuje u Evroligi, pa sam odluku lako doneo".

Šilb je naglasio da zna da su navijači Crvene zvezde strastveni i da mu to kao igraču daje dodatnu energiju.

"Mislim da je u zajedničkom interesu da imamo velika međusobna očekivanja, da navijači mnogo toga očekuju od nas, ali i da mi igrači u svakom trenutku možemo da se oslonimo na njih. Očekujem da navijači budu ludi za košarkom koju budemo igrali, a od nas će zauzvrat dobiti maksimalno požrtvovanje svaki put kada budemo izašli na teren", rekao je Šilb.

2024 © - Vesti online