Utorak 13.08.2013.
22:47
mozzartsport.com

Mrđa Zvezdin dve godine

 Dragan Mrđa
 

Bivši reprezentativac Srbije stiže na "Marakanu" kao slobodan igrač, pošto je nedavno raskinuo saradnju sa švajcarskim Sionom. Za sutra su zakazani lekarski pregledi i u ukoliko sve bude u redu, Dragan Mrđa će biti promovisan kao povratnik u klub čiji je dres nosio od 2001. do 2005. godine.

Da podsetimo, postojalo je malo razmimoilaženje oko toga koliko bi Mrđa trebalo da zarađuje na "Marakani", pa su se pregovori malo otegli, ali pošto su na kraju obe strane bile zadovoljne - posao je sklopljen.

Mrđa, koji je rođeni Vrščanin, pored Zvezde igrao je u Belgiji, za Lirs i Zulte Varegem, 2007. je otišao u ruski Himki, a pažnju javnosti privukao je od 2008. do 2010, kada je blistao u dresu Vojvodine, što mu je obezbedilo mesto u reprezentaciji Srbije kod Radomira Antića, kao i transfer u švajcarski Sion. Teška povreda sprečila ga je da pokaže šta zna u Švajcarskoj, a trogodišnji ugovor istekao je ovog leta.

Za reprezentaciju je odigrao 12 utakmica i postigao dva gola, a pre toga bio je i član mladog tima naše zemlje za koji je nastupio osam puta i dao je četiri pogotka.

2024 © - Vesti online