Utorak 13.08.2013.
17:33
mozzartsport.com

Onjilo promovisan na "Marakani"

 Ifeani Onjilo
 

Novo pojačanje Crvene zvezde Ifeani Onjilo je predstavljen na "Marakani". On je istakao da je presrećan zbog toga što je dobio priliku da zaigra u crveno-belom dresu jer mu je davnašnja želja bila da pređe u veliki klub.

"Hteo bih na početku samo da se zahvalim upravi Javora na pruženoj šansi. Sada sam prešao u jedan veliki srpski klub i nadam se da ću igrati još bolje. Nadam se da ću svojim dobrim igrama uspeti da pomognem klubu da osvoji titulu, što bi sigurno bilo fantastično", istakao je visoki Nigerijac. 

On je potom nastavio o nedeljnoj utakmici protiv Crvene zvezde.

"Odigrao sam dobro i odmah posle utakmice bilo je priče da treba da dođem. I evo, na kraju sam došao ovde. Mislim da bi tako bilo i da nisam dao taj gol".

Onjilo je potpisao ugovor na četiri godine s rastućom zaradom, a timu bi trebalo da zameni Abiolu Daudu, koji je praktično na izlaznim vratima.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović je rekao da je Onjilo pravo pojačanje za klub.

"Već nekoliko godina igra u našoj ligi. Bio je fenomenalan u nedelju protiv nas, nadam se da će nastaviti tako i u dresu Zvezde. Žao mi je što ga nismo doveli ranije, ali sada gledamo u budućnost".

Stojadinović je dodao i da je želja svih u klubu da drugi Dauda ostane u Zvezdi, ali je naveo da će u slučaju finansijski povoljne ponude moći da napusti vicešampiona Srbije.

2024 © - Vesti online