Utorak 13.08.2013.
14:22
Beta

Nedović nije teže povređen, Lučić se oporavio

 Dobre vesti za selektora reprezentacije Srbije Dušana Ivkovića
 

U saopštenju na sajtu Saveza se navodi da je Nedović jutros pregledan i da je utvrđeno da nije teže povređen. On se povredio sinoć tokom prijateljske utakmice sa Rusijom u Beogradu.

"Nedović je tokom drugog poluvremena utakmice zadobio manju povredu primicača leve noge. On će danas početi sa terapijom i radiće individualno sa kondicionim trenerom do potpunog oporavka i povratka u pun trenažni proces", saopštio je predsednik Medicinske komisije KSS Dragan Radovanović.

Zbog terapija Nedović neće putovati na turnir u Antib i ostaće u Beogradu, gde će uz Miloša Teodosića raditi sa kondicionim trenerom Markom Ćosićem. Očekuje se da će se Nedović priključiti timskim treninzima po povratku ekipe iz Francuske.

U saopštenju se navodi i da je posle obavljenih pregleda i konsultacija konstatovano da je povreda Vladimira Lučića sanirana. On će se danas uključiti u pun trenažni proces i putovaće s ekipom u Francusku.

Reprezentacija Srbije sutra putuje na turnir u Antib, gde će odigrati dve utakmice. Ekipa Dušana Ivkovića u četvrtak igra sa selekcijom Francuske (20:30), dok će u petak, u istom terminu, igrati protiv Gruzije.

2024 © - Vesti online