Utorak 13.08.2013.
11:32
BETA

Vidić: Nisam zabrinut zbog ugovora u Mančesteru!

Aleks Ferguson i Nemanja Vidić
 

Vidićev ugovor sa šampionom Engleske ističe na kraju sezone, a uprava kluba još mu nije ponudila novi ugovor.

"Ništa ne očekujem. Samo pokušavam da pružim najbolju igru i videćemo kakvi su planovi. Nisam zabrinut. Nikada nisam voleo da obećavam koliko ću utakmica odigrati, ali osećam se dobro", rekao je Vidić, preneli su britanski mediji.

Srpski fudbaler u poslednje vreme ima mnogo problema sa povredama. On je u decembru 2011. godine pokidao ligamente desnog kolena, a isto koleno povredio je prošlog septembra. Podvrgnut je operaciji nakon koje je sa terena odsustvovao tri meseca. Vidić je rekao da je spreman za takmičenja u predstojećoj sezoni.

"Imao sam par povreda, posebno povreda kolena. Propustio sam predsezonsku turneju kluba zbog išijasa. To nije bio veliki problem, a za to vreme veoma dobro sam trenirao sa rezervnim timom. Igrao sam dve cele utakmice i mislim da sam spreman", rekao je on.

Vidić je u nedelju odigrao svih 90 minuta protiv Vigana, kada je Junajted pobedom od 2:0 osvojio Komjuniti Šild.

"Ne volim mnogo da obećavam, ali verujem da sam spreman. Sve povrede su prošlost i godinu i po dana od prve i veoma ozbiljne operacije, spreman sam da igram", rekao je on.

Vidić veruje da njegov klub može da odbrani titulu u Premijer ligi, ali i da će se ove sezone boriti za Ligu šampiona.

"Na kraju prošle sezone sam rekao da moramo dobro da treniramo i svima pokažemo da možemo da odbranimo titulu. Pokazaćemo da možemo da se borimo za velike trofeje, Premijer ligu i Ligu šampiona. Poštujemo svačije mišljenje, ali znamo kakve igrače imamo", rekao je on.

"Znamo šta se od nas očekuje. Koncentrisani smo na osvajanje titule i ne zanima nas previše šta drugi pričaju", dodao je Vidić.

Vidić je iz Spartaka iz Moskve 2006. godine prešao u Mančester junajted. On je za klub odigrao 265 utakmica, postigao 18 golova i osvojio pet šampionskih titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, svetsko klupsko prvenstvo, pet trofeja Komjuniti Šild i tri Liga kupa.

2024 © - Vesti online