Utorak 13.08.2013.
11:49
Beta

"Zbogom" Jatu i dobiješ (samo) 300€ po godini

Želeli malo više za socijalni program, ali nisu dobili
 

"Zaposleni u Jatu će moći da se prijave za dobrovoljan odlazak iz preduzeća od 12. avgusta do 6. septembra, a na raspolaganju im je više opcija, između kojih je i otpremnina u iznosu od 300 evra po godini radnog staža. Svaki radnik će se pojedinačno opredeljivati za sebe najpovoljniju opciju", navelo je Ministarstvo finansija u saopštenju.

Na osnovu iskazanog interesovanja zaposlenih u Jat ervejz za dobrovoljan odlazak iz te kompanije, Ministarstvo finansija i privrede dostavilo je rukovodstvu kompanije uputstvo za sprovođenje socijalnog programa.

"Usvajanje socijalnog programa je u skladu sa Programom za rešavanje viška zaposlenih u procesu racionalizacije, restrukturiranja i pripreme za privatizaciju, koji

Etihad + Jat ervejz = AIR SERBIA

je Vlada Srbije usvojila odlukom, i Ugovorom o strateškom partnerstvu koji je sa nacionalnom kompanijom iz Ujedinjenih arapskih emirata Etihad ervejzom potpisan 1. avgusta ove godine", navodi se u saopštenju.


Nakon prošlonedeljne saglasnosti Vlade Srbije o nabavci deset aviona putem lizinga, sprovođenje socijalnog programa je još jedan korak u cilju primene strateškog partnerstva Etihada i Jata, objasnilo je Ministarstvo finansija.

2024 © - Vesti online