Ponedeljak 12.08.2013.
12:49
mozzartsport.com

Vidić: Runi, ostani u Mančesteru!

Savet saigraču: Nemanja Vidić
 

Dok se igrači Mančester junajteda raduju prvom trofeju ove sezone, odnosno prvom u eri Dejvida Mojesa, Nemanja Vidić pokušava da pronađe način da ubedi Vejna Runija da ostane među Đavolima.


Srpski internacionalac smatra da je Runi već u najboljem klubu na svetu i da ne postoji nikakav razlog da isti napušta zbog Čelzija, koji je ovog leta pokazao najviše interesovanja.
“Nema šta, verujem u to da je Junajted najveći klub na svetu i nema razloga da ide bilo gde. Bolje mu je da odbije sve ponude i produži saradnju sa nama. Mnogo se piše o njemu i njegovom odlasku iz Junajteda, a on mora da shvati da je ovo najbolji klub sveta. Moram da priznam, i ja sam bio u njegovoj situaciji pre četiri godine. Ljudi su mnogo pričali, slali me na 100 strana, ali ja sam ostao tu gde mi je lepo i gde uživam da igram fudbal. Ništa se nije promenilo od tad“, rekao je Vidić.


Runi je, podsetimo, propustio utakmicu sa Viganom i osvajanje prvog trofeja u Londonu. Možda je popularni Vaza “skočio“ do Stamford Bridža, ili tako negde.

2024 © - Vesti online