Ponedeljak 12.08.2013.
11:55
BETA

Karadžić: Kokeza mi pretio!

Pretnje od Zvezdinog potpredsednika: Tomislav Karadžić
 

Bura oko zbivanja na meču Partizana i Novog Pazara po svemu sudeći se neće tako brzo stišati. Iako smo se već nagledali saopštenja. Međutim, ispostavilo se da su ona samo uvod u mnogo žešću borbu Crvene zvezde i rukovodstva FSS na čelu sa Tomislavom Karadžićem, koga u Ljutice Bogdana smatraju odgovorinim za sve mutnje radnje u srpskom fudbalu i pre svega protežiranje večitih rivala iz Humske.
Karadžić u izjavi za dnevni list Sport tvrdi da mu je potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza to i rekao. Ali na nimalo prijatan način. Kokeza je, tvrdi Karadžić, pretio predsedniku FSS!
"U jednom trenutku stigla mi je SMS poruka sledećeg sadržaja: ’Tole, sram te bilo za današnju krađu na utakmici Partizan - Novi Pazar. Ti si definitivno organizator nameštanja u našem fudbalu. Slaviša Kokeza’. Bio sam, naravno, iznenađen, nisam mogao da verujem... Mislio sam da nije neka prevara ili zla namera prema potpredsedniku Crvene zvezde. Pozvao sam broj sa kojeg mi je stigla poruka i javio mi se Kokeza. Rekao mi je da je to njegova poruka, usput me pitao da li sam gledao utakmicu. Odgovorio sam da nisam u zemlji i pitao kakve to veze ima sa mnom, odnosno kakve su to poruke", počeo je Karadžić svedočenje.


Slaviša Kokeza je potom prešao na momemat kada su emocije proključale i navodno pale teške reči.
"Ostao je prvi svojim tvrdnjama, a ja nisam želeo da ulazim u dalju raspravu i ubeđujem visokog funkcionera Crvene zvezde u to koliko je njegov nastup nekulturan i problematičan. Takav da zahteva procesuiranje i udaljavanje iz fudbala. Rekao sam da će se ove optužbe i napadi naći pred organima FSS na šta mi je odgovorio: ’Radiće i drugi organi oko tebe i Saveza’. Pitam sam ga: ’Da li vi to meni pretite? Ako pretite onda me niste uplašili, svoj posao radim najbolje što umem’. I tu je razgovoru bio kraj. Za sada", zaključio je Karadžić intervju za Sport.


Ispostavilo se, dakle, da nije Crvena zvezda tek tako u jučerašnjem saopštenju stavila i sledeću rečenicu čime je i najavila da će je Karadžić optužiti za pretnje:
"Crvena zvezda, takođe, poseduje i informacije da će predsednik FSS već u ponedeljak pokušati da stvori sliku u javnosti, da su mu pojedini čelnici našeg kluba pretili tokom vikenda, nakon završetka utakmice Partizan – Novi Pazar, što ne odgovara utakmici. Uradi li navedeno Tomislav Karadžić, to će biti vrhunac bahatosti, jer mu niko iz Zvezde nije pretio, već mu je samo saopštena istina u lice".


Dakle, odgovor Zvezde ne treba očekivati jer ga je dala i pre Karadžićevog pitanja. Ili će nas, ipak, crveno-beli ubrzo demantovati? Ne bi bilo iznenađenje.

2024 © - Vesti online