Ponedeljak 12.08.2013.
08:00
tportal.hr, telegraf.rs

Mirisi koji ''pale'' muškarce

Da li je to čokolada? Mmm...

Kokos

Muškarci pozitivno reaguju na miris kokosa, vole šampone i kreme od kokosa na koje mirišu njihove nežnije polovine. Možete ga uzbuditi i pružiti mu najbolji poljubac ako popijete neko piće koje sadrži kokos, ako je još pritom hladno, poljubac će biti baš osvežavajući i prikladan za vruće dane. Osim toga, miris kokosa podseća na leto, odmor, opuštanje.

Citrusno voće

Osvežavajući mirisi citrusa poput pomorandže ili limuna je suptilan, ali takođe podsticajan. Muškarci ih vole jer u mirisu citrusa ima nešto nevino i sveže. Ono što mami je takođe dašak svežine, čisti, lagani miris. Citrusi, naravno, najviše pale kad je leto. Miris pomorandže stimuliše, a u aromaterapiji se koristi za podsticaj i razbuđivanje. Nije čudo da agrumi muškarce razbuđuju i podstiču da se usredsrede.

Vanila

Ovaj sladak ženstven miris neki muškarci jednostavno obožavaju. Vanila ih podseća na tortu, kolačiće koje bi rado pojeli. Teško će odoleti ženi koja iza uha i na vratu ima tako slatki miris vanile.

Čokolada

Bogat, sladak miris kojem niko ne može odoleti. Čokolada je topla, tečna, slatka, želite je pojesti, polizati, igrati se s njom. Žena i čokolada su definitivno eksplozivna kombinacija u krevetu.

Jabuke

Jednostavan osvežavajući miris jabuka. Čak i pomisao na ženu koja zubima otkida seksi griz muškarcima može biti napaljujuća. Jabuke mirišu lepo, sveže, čisto. Miris jabuka preporodiće ga i poželeće da vas gricne.

Prirodan miris žene

Mnogi muškarci oboavaju prirodni miris žene, jer ga naprosto izluđuje. Kad vas zagrli i pomiriše iza vrata, taj topli miris žene naprosto ga dovede do ludila. Ukoliko vam stalno priča kako voli način na koji mirišete, parfem vam nije potreban.

2024 © - Vesti online