Ponedeljak 12.08.2013.
08:00
vijesti.me

Nova ponuda u crnogorskom turizmu: 1.000 evra za sat vožnje helikopterom

''Skaj Montenegro'' ima dva helikoptera “robinson” u vlasništvu, i ima namjru da flotu vrlo brzo prošiti sa turbinskim i dvomotornim helikopterima. “Robinson” helikopteri se proizvode u Americi i naprodavaniji su helikopteri u istoriji vazduhoplovstva. Spadaju u jednomotorne, izuzetno bezbedne i komforne letelice.

Foto: Ilustracija

“Za dobijanje AOC-a koji izdaje Agencija za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore potrebno je da se ispuni veliki broj zahteva, kako organizacionih, tehničkih i kadrovskih, tako i bezbedonosnih”, objašnjava za “Vijesti” Ranko Boca, vlasnik firme.

Agencija je dobila i CAMO organizaciju, koja po evropskim standardima brine da se tehničko održavanje sprovodi na najbezbednijem nivou.

“Interesovanje za ovu vrstu usluga je veliko i ovakav servis je nedostajao u turističkoj ponudi Crne Gore. Nedostajao je i dobro platežnim turistima, koji žele komforan, prilagodljiv i brz prevoz, kao i prosečnim turistima koji sada imaju priliku da na novi način dožive sve lepote Crne Gore, i koji za sat vremena leta mogu vrlo koloritno da upoznaju sve lepote Crne Gore, od mora do planina, ili da uživaju u jeftinom panoramskom letu. Sa helikopterom možete organizovati uzbudljiv dan, koji ćete pamtiti do kraja života - jutarnje kupanje na lepoj plaži, rafting Tarom posle ručka i večera u svom hotelu”, navode Boca.

Već sada postoje mesta za sletanje helikoptera, tamo gde je interesovanje najveće.

“Zajedno sa nama servis razvijaju i agencija' Fly Montenegro', 'Luštica Development', hoteli 'Splendid' Budva, 'SOA' sa Žabljaka i konoba 'Ćatovića mlini' iz Morinja”, pojašnjava Boca.

2024 © - Vesti online